måndag 15 december 2008

Snart jul!

Ännu en del av actionhösten avklarad. Men att man aldrig ska få klara en resa utan nån liten speciell fadäs. Minns resan till Övik med krock med rådjur, resan till Sunne med en trasig tändspole, resan till malung med ett trasigt husvagnshjul, denna gång var det parkeringsböter som stod på menyn =) Alltid ska det vara något.. hehe men men får vara glad att det är inte är värre i alla fall. Vi åkte upp i torsdags kl 10 o givetvis skulle det bli snöoväder precis lagom till resdagen, men inget ska få förstöra nått av mina evenemang så vi tog helt enkelt E4 istället för vägen över örebro så det var lugnt.
Väl uppe så gjorde vi oss hemmastadda i vårat nya hem dom närmsta 4 dagarna hos Suss i hennes fina etta, finns det hjärterum så finns det plats för röven =)
Nu var det dags att ladda för hockey o denna gång laddade vi med Kinamat, MMMM.. mycket GOTT! Jag valde som vanligt 4 små rätter! Tror jag nämnde dessa rätter en o annan gång under dom 4 dagarna.. haha! Jörgen däremot ville testa nått nytt så han beställde in nån form av bläckfisk.... vet inte riktigt hur jag ska tolka vad han tyckte om maten när det lät så här efter första tuggan " Jaha det här var kulinariskt" men han sa iaf att det var GOTT efter att han extrabeställde Currysås o dränka bläckfisken med... haha! Jag tippade 4-3 till Modo efter sudden i föregående blogg, det blev 1-1 efter full tid efter mål av Dackell i Brynäs o Tommy Wargh i Modo, endast 27 sekunder in i sudden frispelar Salomonsson Viktor Hedman o han sprätter upp pucken i bortre krysset o helgen är räddad =)
Efter matchen drog vi hem o slappa med några öl o spelade kampen mellan kvinna o man. Tror det gick bra för kill-laget.. hmm.. det blev ganska mycket spel så rätta mig om jag har fel mina reskompisar =)
Gjorde en jättemiss denna helg genom att bara ta med ett par slitna gympadojjor då det var mycket snö o ännu mera blask så skorna o strumporna blev så att säga dyngsura o jag blev mer o mer sur o frusen ju mer jag klaffsa runt i dessa skor så det var inget annat än att gå in o köpa 12 par strumpor o ett par skor så man kunde få varma fötter resten av resan =)
Snabb summering av helgen annars blev mycket spel, en o annan öl, utgång på Heartbreak Hotell. Till nästa gång måste jag plugga in meningslösa o värdelösa låtar så jag har en chans i spelet "Så kan det låta"
Tack för mat o logi Suss! Vi ses nästa helg då det är dags för fest här o bandet DUOJAG på Harrys. Nån som vill komma??
Hej hopp!

2 kommentarer:

Anonym sa...

låter som resan va behaglig o rolig då=). Men lille pöjk du kan la inte gå i ett par slitna gympaskor mitt i snön o vintern, då blir man ju blöt om fossingarna vet du la "lillebror" =)

att man aldrig kan släppa iväg dej nåstnans utan att man är mää o tar hand om dej! Gött att bocken står kvar iaf så ni inte gjorde dumheter me den

o sist men INTE MINST! 42 rader har du skrivit UTAN nån styckeindelning - INTE populärt för en som ser lite halvdålitt... skärpning om ja ska fortsätta läsa denna blogg, antingen oftare styckeindelning, lr annars större text.... eller ska ja behöva ge mej iväg te optikern kanske:(

Tyvärr har ja me en p-bot denna månad så ja vet hur meningslöst de känns att slänga en femhundring i sjön!

Anonym sa...

Tack för en kul helg kompis! Jag skulle kunna tänka mig att gå på DUOJAG på lördag... :) PS. Död åt bocken!