måndag 23 juni 2008

Ryssar o Campingpremiär

Som alla vet så gick det inget vidare för Sverige mot Ryssland. Man satt där förra onsdagen o var besviken på Svenska landslaget o funderade på hur dom kunde göra ett sånt bottennapp mot Ryssland av alla lag. Jag måste ju i sammanhanget säga att jag inte är så fotbollsintresserad i vanlíga fall men man känner ju till vissa namn i olika länder såsom Italien Spanien Tyskland Holland o andra storheter inom fotbollens värld. Men ryssland?? Kunde inte ett enda namn i detta lag så det var en stor besvikelse när vårat kära landslag inte kunde göra det bättre med namn som Zlatan Henke Mellberg Ljungberg som man iaf fått för sig är respekterada namn i branschen. Men nu när man sitter här med facit i hand så är jag riktigt imponerad av Ryssarna som lyckades pulverisera Holland, iofs på övertid med tyckte dom ägde hela matchen igenom. Fastnade för en ryss som hade ett ruggigt skott i paritet med Österstads stjärna Rikard Stein, Ryssen i fråga hette Kolodin. Han eldade iväg 3 heta skott! Vilka skor han måste ha.. =)

Nu har midsommar oxå passerat o vi kommer allt närmare semestern. Vädret som var så bra Juni har helt slagit om o börjat lika höst. Men det får vi verkligen inte hoppas är fallet. Ser ju fram mot lite resor med husvagnen o mycket annat kul på ledigheten. Var på Gränna Camping o gjorde premiären med min husvagn i helgen. Det funkade hur bra som helst med allting. Så är jättenöjd. Här kommer en bild på ekipaget.
Förtältet skapade vissa problem vid uppsättningen o är inte i bästa skick men hoppas det håller ihop över sommaren iaf så får man fixa nått nytt eller ett partytält till nästa husvagnssäsong. Inplanerat just nu är iaf: Dansbandsveckan i Malung vecka 29. Sen blir det antagligen nån helg i gränna igen i augusti när det är bluegrassfestivalen. Har fått tips om nån festival i Hjo o att det är riktigt trevligt i Hargebaden. Så håll utkik efter den gröna Renaulten o den blåvita husvagnen som snart kan vara i ett kvarter nära dig =). Nu kommer ett litet serie med bilder från Midsommaren i Gränna av o med Jocke Rikard Jonte Bocken Malin Mamma Eva Älgen Lars-Inge Lena Tomas Fia Emma Sofie Andersson Axelsson mfl.

Skulle cykla iväg o köpa pizza åt grabbarna men kom inte så långt utan blev stannad vid denna fest för vätskepaus med 2 snaps o en öl så jag orkade cykla vidare sen =)

I helgen hann vi oxå med 2 mästerskap. Den första grenen var minigolf där jag ses med 2 kossor i bakgrunden. Vill egentligen inte prata om hur det gick. Men jag kom iaf sist. Kom inte ens förbi första kossan på bilden. Men får skylla på att mina 2 motståndare Jonte o Rikardo är bättre på att få bollarna mellan benen på kossor... haha!

Den andra grenen kortspelet 31 gick aningens bättre efter första dagens spel där jag o Jonte låg i delad ledning men som Rikardo vände andra dagen o vann. Men jag slutade iaf som god 2:aHär ovan ser ni kockarna som håller på att fixa midsommarmenyn. Det är manligt o grilla!!

På lördagen mådde man inget vidare men lyckades iaf tas oss ut på en "kryssning" till Visingsö o äta en kebabtallrik. Den smakade bra men var kanske inte värd resan över lite halvbakis o med stora vågor o mycket gung på sjön.

3 kommentarer:

Johanna sa...

sådär ja... tyckte allt det var dax för en ny blogg. Midsommar ser ur att ha varit skoj. Saknade dock träningsoverallen men men... kan ju inte begära för mycket av dig ;)

Anonym sa...

Måste pinsamt erkänna att jag trodde det var två riktiga kossor på bilden...hmm...dags för nya glasögon kanske... :)

Anonym sa...

LOL. bra blogg o kul me rolia kort!! Stort å da o ta me bilden me KORA o e man från Grebo e de ju klart att en tog da på dää hålet iaf:)

Kryssningen te Visingsö va ju sådär, spec ja min dumme faan som trodde ja skulle få tjockare pizza o bli mättare när ja bad om "grov botten" men fick typ glutendeg o de smakade ju sådär (o även va bakis) !!

Grillandet va kanoners o Mange vart ju å mä nåra strååå på hanna som han sa innan ja fick patresegarvattack nr 1 den kvällen, av flera=)

kortlirandet vet ni ju att ni knappt kan slå mej i ju !! Trodde dock knappt själv påt etter första daan då ja låg dyngsist, men vänningen gick ju te slut iaf.

Va en mkt rolig husvagnstripp o e säker på att du kommer ha flera roliga reser me din nye ägodel resten å sommarn=)