tisdag 1 juli 2008

Snart Semester!

Chip! Nu har man varit slö med detta igen ett tag! Men men den som väntar på nått GOTT väntar alltid för länge. Har varit en helt perfekt o underbart kul helg. Det var Vätternfestivalen i helgen o det blev enligt traditionen fest med "mina" 3 Örebroerskor i Lördags. Kom fram till att vi festat ca 10 år i följd på Vätternfestivalen. Så hoppas det blir 10 år till! Haha Det hela började när jag bodde i Vadstena o jobbade på den tiden på Electrolux. Så bestämde jag o en kille att vi skulle campa på Z-parken o gå till festivalen. O där på campingen träffade vi dessa 3 underbara systrar! Elin Rebecka o Karin! Ses nästa år hoppas jag!





I lördags hann vi oxå med nån timme på beachen, man fick nästa sätta stolen i knät på nån för att få ner den.. haha men hittade en bra plats på bilden här under!Senaste veckan har jag oxå hunnit med o gå på speedway här i stan.. börjar uppskatta dom 2 elitsporterna som Motala erbjuder nu dvs Speedway o Bandy. Sätter man sig bara in i det så är det faktiskt riktigt kul. Annars är det mest semestertankar i huvet just nu o förhoppningsvis nån liten tripp med husvagnen. Malung står ju på resplanen än så länge iaf. Så får man se om man kanske drar nån sväng till Göteborg i sommar. Vi träffade 2 tjejer på festivalen från Gbg så får se om man blir bjuden ner dit nån dag oxå kanske. 8 dagar kvar o jobba!! Hörs igen en annan dag!



3 kommentarer:

Anonym sa...

Bit ihop pöjk, snart har du din semester.... Lås då dörra te lägenheten e ge dej ut i din underbara tajkonlåda o far ikring lite likt max grimdal på tv4-sporten under EM vet ja! Förstår att Malung o Gbrg står överst på önskelistan men de finns ju så mkt andra vackra ställen i vårat land.... du har la t ex aldrig campat i GREBO!? Men då kontrar väl alla åtvidabergare me att dom vill ha ner dej te slaggbot lr håklasjööa lr dysjön.... Det är bara att välja... Bit ihop så har du snart sem pöjk !

mvh En som redan har haft sem =(

Johanna sa...

haha så lille jocke har varit på raggarstråk i helgen. Så ska det låta mannen =)

Rickard: japp din lilla Grobo-putte... Klart vi vill ha ner Jocke hit. Vi har ju tom en "riktig" camping =)

Anonym sa...

8 dagar till semestern är väl inget. Tänk på den stackare som har 6 veckor...och en dag!!