tisdag 5 maj 2009

Toastmaster

Livet är fullt av möjligheter Stig-Helmer!! Var glad att du blev av med det där jobbet på Toastmaster =) Jaha då kom ett besked jag inte alls hade trott eller räknat med. ISS går på knäna o efter 20 uppsägningar innan så var det tyvärr jag som stod härnäst på listan =(
Jag får gå med flaggan i topp iaf... vet att dom vill ha kvar mig men "måste" gå efter den anställningslista som finns. Så det är bara önska lycka till o bedriva verksamhet med gubbar som visserligen varit anställda nått år mer än mig men som bara lallat med o kunnat göra enklare jobb när det funnits massor o välja på! Så fattar egentligen inte att en sån lista måste efterföljas om det kommer inebära massor med missade kontrakt bara för att man måste behålla soporna på företagen?? Jag har ju precis fått byta jobb från ICA MAXI till ett annat jobb på Luxorhuset oxå o det känns ju nu tokinspirerande o lära sig! har inte ens jobbat där en vecka så förstår inte riktigt tanken med att sätta in mig där en vecka o sen bli varslad.. hmm...!!!
Inte för att skryta men jag har haft sååå många olika jobb inom ISS när vi hade personaluthyrning o det fanns inte ett jobb jag inte lyckades reda ut, gick så långt att Elux o Dometic ringde o fråga om Jocke var ledig=) O ISS tog mer betalt när dom hyrde ut mig jämnfört med dom andra. Kan tex "nästan" alla truckjobb på både Elux o Dometic. Inte för att jag vet vad jag har för nytta av det nu men ändå..försöker bara trigga upp självförtroendet nu o inse att jag kommer få ett annat jobb =)
Så ja Ole Bramserud LIVET ÄR FULLT AV MÖJLIGHETER!

6 kommentarer:

Farbror Micke sa...

Fan va tråkigt, men är säker på att du kommer hitta nytt jobb.

Unknown sa...

Vad tråkigt! Men klart du kommer få ett annat jobb. Herregud, du är ju grym! Se det som en chans att göra nåt du drömt om.

Föresten, jag vet sanningen om varför Elux o Dometic ringde o frågade efter dig. De fick ju nåt mer än tomma papperskorgar och rena golv... uppmuntrade tjejer på förarbetet!

Jocke sa...

Haha! Jadu Suss...kul att man uppmuntrade tjejer på förarbetet.. när det fanns såna.. haha..!! Nu är det gamla tanter o gubbar o sånt som står där.. så är ju inte alls lika kul i fabriken längre! jag ska ha nytt jobb snart hoppas jag =)

Jonas sa...

Du skriver bra i din blogg. FIn blogg! :)
Besök gärna min också:
www.jajnus.blogg.se
kommentera gärna också :)

Rikardo Patrese sa...

mkt sorligt o tråkigt besked givetvis... men du kommer garanterat fixa till nåt me din possitivitet o kunskap vet du... de löser sig ska du se Stig-Helmer..... eller Jörgen lr va faan du heter =) LOOOOL

Jöjje sa...

Se det positiva i det. det gör jag. Äntligen kommer jag därifrån. Känns som en spark i arslet, vilket jag behövde... Men du trivdes ju fortfarande, jag gick bara å väntade på mitt besked.Men Jocke, nu kan jag spöa dig i badminton på heltid hahaha