söndag 18 januari 2009

Nödraket



Då var äntligen helgen avklarad o man ska återgå till jobbet en vecka =) Helgen inleddes med Januaris version av Vadstena Poker Tour, har haft en ganska uppåtgående trend i spelet senaste tiden med bra placeringar, det var väl pga av det man fick lite övermod denna gång o synade lite väl mycket skit som man visste eller hade på känn att man skulle losa. Så resultatet blev en svag 8:e plats av 13. Men bättre lycka nästa gång det var iaf roligt.

Lördagen stod kusinens 20-årsfest i kalendern, det blev en skapligt lugn historia, med en o annan öl o ett par goda groggar med faktiskt...sen avslutades kvällen på Harrys som jag inte hade tänkt gå till men hade helt enkelt ingen lust o gå o lägga mig efter kalaset =)

Så till dagens happening söndsageftermiddag o en skogspromenad dök upp som ett alternativ, sagt o gjort Jörgen o Fanny kom o hämta mig så körde vi en bit utanför Motala o parkerade bilen o börja traska in i skogen, men vad jag då inte visste var att man borde packat ner nödraketer o nödproviant..haha! För det visade sig att dom 2hade lika bra lokalsinne som mig det vill säga lika med noll...så efter ca 1,5 timme började det mörkna o vi tänkte att vi går till bilen o hux flux (hux flux som för övrigt är ett jävligt fult uttryck) så var vi i Nykyrka =) Så det var bara o vända på klacken o gå tillbaka till nått som liknade en stig o hoppas på det bästa. Men till slut när det började bli riktigt mörkt kom vi faktiskt rätt o bilen uppenbarade sig framför våra näsor. Så denna gång slapp vi ringa 112 o få till en skallgångskedja =) Så nästa gång vi ska ut o gå så bestämmer jag skog o då blir det rismarken i Vadstena..haha! Finns ickevilse garanti på den skogen!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, har inte du orienterat en gång i tiden? Du borde lyssnat bättre på farbror Ramon... :)

Jocke sa...

Haha! Jo dom gamla Maiftakterna var som bortblåsta idag =) Den goda Ramon skulle vända sig i sin grav om han vore död... haha!

Johanna sa...

du är totalt hopplös men men vad ska man säga??? Du är ju från Vadstena... Nästan norrlänning ju ;) Puss

Andreas Svensson sa...

Rikspucko!!!!! hehehe

Vildängel sa...

Haha ni e ju för söta.. Tappa bort er i skogen.. Ni får ta med skogsmulleIda nästa gång..

Anonym sa...

Men yrskalle!! Menar du att JAG o alla roliga stollar på skiftet ska behöva va oroliga för att få ge oss ut o leta efter DEJ !?!

Skillnad att de händer på bohuslän lr västkusten lr var de va där polisen va ute o letade efter er... men inte faan ska de behöva hända på hemmaplan=)? Jaa ta du me dej nödraket nästa gång eller oxå hör du av dej så ska "pappa" ta hand om dej lille son =) LOOL

Anonym sa...

Jaa jag är omöjligt ;)
Men nu är det absolut sista, så nu kan du jobba på! Haha! :D