lördag 16 augusti 2008

En vecka avklarad

Nu har man klarat av en vecka på jobbet då! Det var inte så jättekul men väldigt lugnt. Både Dometic o Electrolux var så GOTT som stängda.
Ungefär såhär har det sett ut med arbetsuppgifterna denna vecka =) Skönt o sitta o sova o lyssna på OS!! När vi ändå har OS i tankarna så måste jag oxå ge mitt stöd till Ara Abrahamian denna stackars sate. Gossen har tränat för detta guld i 4 år o får en sån bortdömning på sig. Inte för att jag fattar så mycket i brottning men som det stod i tidningen att få en sån poäng mot sig är som att domaren skulle dömma ett mål i fotboll när det är halvtidsvila. En riktig praktskandal! O nu diskuteras det att han ska bli av med sitt brons vilket jag tycker är helt absurt... o tror inte han bryr sig så värst mycket att bli straffad o ifråntagen nått som han redan har slängt.. haha!
När vi ändå är inne på termerna vinnare o förlorare så kan ni gärna göra ett besök på denna sida http://vadstenapokertour.blogspot.com/ Där det just nu figurerar 1 vinnare o 14 förlorare =)

3 kommentarer:

Johanna sa...

Inget cool i solbrillor då =) haha... puss

Anonym sa...

hahaha. 1 vinnare o 14 st förlorare FÖR TILLFÄLLET bör väl tilläggas=) !?

Jaa förstår att inte dina läsare tror sina öron, men så e de ju just nu att du faktiskt leder!! Men men de e en lång väg att vandra o alla vägar bär ju till Grebo, så de e 9 stenhårda omgångar kvar grabben!! Men passa på o va glaa så länge du ligger i toppen......snart ä ja där !! hehe

Vildängel sa...

Hörrö.. Världens segaste bloggare.. Dags för uppdatering om takidakväll o annat.. Pöss